Coaching til den professionelle kvinde i overgangsalderen

I overgangsalderen skal der navigeres i fysiske og mentale udfordringer, som kan minde om et forhindringsløb for dine ambitioner og mål.

Lad coaching hjælpe dig til et liv med professionel og personlig udvikling

Jeg hjælper kvinder i overgangsalderen med at genfinde deres professionelle retning, sætte mål og skabe karrierefremskridt.

COACHING OG UDVIKLING AF MEDARBEJDERE

Hvordan får I det bedste ud af kvinder i livsforandring?

STYRK DET KVINDELIGE POTENTIALE

Undersøgelser peger på, at virksomheder der har flere kvinder på nøgleposter leverer bedre resultater, både finansielt, organisatorisk og  kulturelt. Det er alle forskelle, der leder til effektive løsninger.

Ofte kommer den manglende diversitet i en virksomhed fra mange års fastlåshed i traditionelle ’maskuline’ værdier og en ubevidst partiskhed i organisationssammensætningen, som trækker i en retning,  der ikke altid er attraktiv for kvinder.

For at din virksomhed kan tiltrække og fastholde kvinder hjælper jeg jer med at afdække jeres udfordringer og potentialer, for at I kan implementere de nødvendige ændringer, så I kan bevæge jer imod den ønskede organisationskultur.

GRUPPECOACHING AF KVINDER I LIVSFORANDRING

Hvordan kan kvinder sammen gøre hinanden stærkere?

TAG ANSVAR FOR JERES KARRIERE OG JERES ARBEJDSLYST

Er I flere kvinder der gennemgår en livstransition kan I være med til at støtte hinanden ved at udvikle jer sammen. Jeres indstilling til og tro på hvad der betyder noget for jer i det professionelle liv kan have ændret sig, og i gruppecoaching kan I sammen reflektere over hvordan I ser jer selv nu.

Kunne du være interesseret?